Salespagina-WiserMindWiser Mind

Een unieke online training voor mensen die blootgesteld worden aan (te)veel stress en daar hinder van ondervinden 

Wiser Mind

Een unieke online training voor mensen die blootgesteld worden aan (te)veel stress en daar hinder van ondervinden

Ervaar je onrust, angst?

De wereld van vandaag is ingewikkeld. Zoveel problemen en onzekerheden. Oorlog, energiecrisis, pandemieën, teveel prikkels etc.....

Voel je je vaak gestresst en opgejaagd?

Door hoge werkdruk en alle prikkels door de dag heen, alles waar we (van onszelf) aan moeten voldoen. Het houdt niet op....

Volg dan deze training en kom weer tot rust.

Leer om te zien wie je bent, wat je wil en waartoe je in staat bent. En natuurlijk wat echt belangrijk voor je is! Met wat kleine aanpassingen,  kom je weer tot rust.

Ons brein is onze grootste krachtbron, maar kan ook onze ergste vijand worden.

Heb je last van vermoeidheid, uitputting, gejaagdheid en depressieve gevoelens.
Moet jij te veel ballen hooghouden, is het vaak te druk in je leven en ervaar je veel stress?
Ben je veel aan het piekeren, last van onrust, angst, weinig hoop, somberheid, gebrek aan motivatie en weinig eigenwaarde

Soms gaat dit gepaard met problemen in je relatie of in vriendschappen.

Merk je dat jouw beslissingen eerder op een emotionele basis, dan op rationele basis genomen worden?

Deze 'WiserMind-training' is een absolute uitkomst! Deze methode leert je om weer rationeel te kunnen denken en dito beslissingen te nemen, je leert stress te onderzoeken en los te laten, waardoor je emotionele energie minder wordt aangesproken en je meer ontspannen in het leven kunt staan.

Prestatiedruk en Burnout

Prestatiedruk is  een welbekende factor bij een ‘Burnout’ en kost het bedrijfsleven meer dan 3 miljard euro per jaar. Eén op de zeven werkenden heeft last van burn-out klachten. Dat zijn 1,3 miljoen mensen. Dit zorgt ervoor dat werkenden in totaal  11 miljoen dagen per jaar ziek thuis zitten door werkstress en werkdruk. Dat zijn 1,6 miljoen meer dagen dan in 2020. Dit blijkt uit de TNO factsheet 2022 naar aanleiding van de ‘OVAL Week van de Werkstress.’

De WiserMind training

De WiserMind training is een innovatieve, eenvoudige en opmerkelijk effectieve methode om mensen te helpen de meer emotionele en denkende delen van de hersenen te integreren.

WiserMind techniek beheerst je zorgen. Het is een methodiek om de voorspellingen van het menselijk brein te beheersen (vooral de negatieve). Het is een geweldige manier om veerkracht en mentale gezondheid te behouden. Het helpt bij het oplossen van symptomen van zowel burnout als depressie en angst.


Het WiserMind programma bestaat uit twee workshops. Je leert hoe je de piekerende geest kunt beheersen en hoe je hiermee o.a. angst, onzekerheid, stress, depressieve gevoelens en zelfs je nachtrust kunt verbeteren. De workshops laten zien hoe de WiserMind-vaardigheid kan worden gebruikt om zelfrespect op te bouwen, om te gaan met werkdruk en om je relaties met anderen te verbeteren. Vervolgens word je getoond hoe je deze vaardigheden keer op keer in kan zetten om met problemen in je leven om te gaan.

Wie ben ik?

> 10 Jaar ervaring

2 E-books

geschreven

>500

cliënten geholpen

Wie is Marjolijn

Therapeut/coach in hart en nieren en Trainer in diverse cognitieve programma's waaronder het WiserMind programma.                           Soms zit het leven gewoon even tegen, zijn er gebeurtenissen die je diep raken, moet je wellicht keuzes maken die je verwarren, of vermoeien. Het leven overkomt ons tenslotte allemaal! Door al die gebeurtenissen kan het zijn dat je verwijderd raakt van wie je werkelijk bent en dan is het fijn wanneer je samen met een ervaren therapeut naar deze zaken kijkt.  Ik begeleid je graag een stukje op je pad en help je weer met liefde terug naar wie je diep van binnen altijd al was.

Sara F.

Had ik dit maar eerder geweten....

Deze training is echt super, ik ben weer blij met mezelf, geen last meer van malende gedachten en kan de werkdruk zoveel beter aan.  Had ik dit maar eerder geweten....

Deze training is speciaal gemaakt voor mensen die veel te veel stress ervaren ...

Na deze training ervaar je weer rust en ben je beter in balans.

  • Deze online training is opgebouwd uit 2 modules die je via Zoom online kunt volgen.
  • De cognitieve training zorgt ervoor dat je hersenen anders gaan reageren.
  • Deze training is helder uiteengezet en voor iedereen te volgen.
  • De interactie met de groep en de trainer is op een leuke manier opgebouwd.
  • De oefeningen kosten je hooguit 4 x 9 minuten per dag en kun je overal doen.
  • Het resultaat is al heel snel merkbaar.
  • Deze training wordt veel toegepast bij mensen die in een stressvolle omgeving werken.
  • Ik ben de eerste gecertificeerde trainer in Nederland.

Filter alle ruis en leer tot rust te komen.

Leer te zien wie je werkelijk bent, wat jouw kwaliteiten zijn en wat er echt toe doet, soms ben je veel rijker dan je denkt, maar misschien moet je je brein leren om onderscheid te maken tussen wat er toe doet en wat slechts ruis is. Juist deze training leert je brein het onderscheid te maken.

Online training in teamverband

Zet een eerste stap naar een leven zonder stress. 

Leer je brein onderscheid maken tussen ruis en dat wat er echt toe doet.
Meld je aan voor meer informatie
Maximaal aantal deelnemers per training = 20

Prijs per volledige groepstraining € 695,00 exclusief BTW - ongeacht het aantal deelnemers - inclusief het nasturen van de opnames.

50%
Je gegevens zijn bij ons veilig
Voor meer informatie