Bevestig je aanmelding!

Wie is Marjolijn

Het zat er al vroeg in bij mij dat ik graag naar mensen luister en ze wil helpen om te zijn wie ze werkelijk zijn.
Op de basis- en middelbare school ontfermde ik me al over klasgenootjes, die er niet echt bij hoorden.
Toch heeft het nog even geduurd voordat ik hier mijn beroep van maakte. Ik had vele paden te lopen, die mij uiteindelijk bij mijn kern brachten en daar geniet ik nu met volle teugen van. Alles wat ik mee mocht maken helpt mij nu om anderen te helpen. 

Na mijn studie  HR Management werkte ik vele jaren als HR manager en operationeel manager en stond de mens centraal, maar om mensen nog beter te kunnen helpen besloot ik therapeut/coach te worden. Ik volgde diverse studies in binnen- en buitenland, die mij als therapeut compleet hebben gemaakt en ik volg nog steeds verschillende trainingen want in dit vak ben je nooit uitgeleerd.

Ik heb ook meer dan acht jaar intensief met paarden gewerkt. Daar heb ik zoveel van geleerd. Als je moeite doet om dieren te doorgronden, word je uitgedaagd om zo oprecht en liefdevol mogelijk te zijn. Alleen dan ontstaat er een prachtige verbinding tussen mens en dier. Paarden hebben mij geleerd hoe eenvoudig onvoorwaardelijke liefde is. Een dier kun je in de kern niet voor de gek houden, ze nemen zoveel meer waar dan de mens en reageren ook hierop. Het is een lange weg van geduld, focus en overgave, maar het resultaat is wonderschoon.

Ik heb op vrij hoog niveau triatlon en paardensport beoefend en heb later een jeugdteam triatlon gecoacht. Ook die ervaring komt mij nu goed van pas. In de sport heb ik veel geleerd. O.a. dat je veel meer kunt dan je zelf denkt, maar daar moet je dan wel wat voor doen. Focus en inzet zijn de basis ingrediënten. 

Mijn slogan als therapeut/coach is: je kunt veel meer dan je zelf denkt en ik kan je daarin begeleiden. 

Ik heb mijn opleidingen gevolgd en afgerond in Nederland aan het Levenscollege in Den Haag en in Engeland aan het vermaarde Arthur Findlay College bij o.a. Tony Stockwell, Andrej Djordjovitch, Helen Davita, Eileen Davis en bij Rufus Harrington, Hoogleraar Cognitive Behavioural Studies in Cumbria UK. Ook zijn 'Hermetic teaching program' heb ik na 3 jaar afgerond. Maar daar kun je verderop in mijn website meer over lezen.

Wie ben ik?

> 10 Jaar ervaring

2 E-books

geschreven

>500

cliënten geholpen