Conversie Optimalisatie Cursus

Wil je je eigen gebruiksaanwijzing beter begrijpen
Of ben je op zoek naar meer balans?

Ervaar de 7 levensbronnen®

Een bewustwordingsproces over groei en ontwikkeling en ontdek je potentieel 

Wil je inzicht in je denken, handelen en talenten?
Of wil je dit beter in balans brengen?


Ervaar de 7 levensbronnen®

Een bewustwordingsproces over groei en ontwikkeling en ontdekt je potentieel

7 levensbronnen

Doordat je met de levensbronnen bewuster wordt van je gedragspatronen, kun je deze ook veranderen of in balans brengen.

7 chakra's

Iedere levensbron is verbonden met een chakra. Een chakra (levenswiel in het Sanskriet) is een energiepunt die bij een bepaald gebied in het lichaam horen. 

3 archetypen per levensbron

Archetypen - (Carl Jung) zijn persoonlijkheidstypen die staan voor menselijke drijfveren.

Marjolijn begeleidt je graag op deze ontdekkingsreis

Het levensbronnen®traject is een juweel van een coachingsprogramma

De levensbronnen gaan over levenswijsheid en geven op een eenvoudige- en praktische wijze inzichten over ons leven. Het is een bewustwording-proces over jouw groei en ontwikkeling, waarom je hier bent en wat je potentieel is.

Tijdens dit coachingstraject ga je op ontdekkingstocht en leer je jouw 7 levensbronnen kennen en begrijpen. Om de week krijg je uitleg over een levensbron en ervaar je in hoeverre deze bij jou in en/of uit balans zijn. 
In dit traject wordt je je ervan bewust wat elke levensbron voor jou betekent en het je deze kunt inzetten en toepassen in jouw dagelijks leven. Je krijgt inzicht in je eigen gedrag en je leert je valkuilen beter te zien en sneller te herkennen.
In de laatste les bepalen we samen wat jouw essentiële levensbron is. Dit is den levensbron die maakt wie jij in essentie bent en die jou uniek maakt! Als je eenmaal weet wat jouw essentiële levensbron is, dan heb je de TomTom voor jouw levenspad gevonden. Bij alles wat je doet, kun je nu voelen of het klopt bij wie je bent. Dit is jouw blauwdruk!
De groepen bestaan uit 2 tot maximaal 8 personen. Het is een bijzonder traject om met een vriendin of een partner te doen.

De levensbronnen is een heel compleet coachingstraject en bij uitstek geschikt om met een groep te doen. Juist het delen van inzichten met anderen en luisteren naar elkaars ervaringen geeft de training een prachtige extra dimensie. Ook kun het keer op keer inzetten.

DE LEVENSBRONNEN® - WIE NAAR BUITEN KIJKT DROOMT EN WIE NAAR BINNEN KIJKT ONTWAAKT

Jouw gebruiksaanwijzing voor je eigen levenswijsheid

De Levensbronnen® gaan over levenswijsheid en geven op een eenvoudige en praktische wijze inzichten over ons leven. Het is de gebruiksaanwijzing voor je menszijn. Een bewustwordingsproces over hoe wij groeien, ons ontwikkelen, ons gedragen, waarom wij hier in dit leven zijn, hoe we willen leven vanuit verbinding met onszelf en de wereld om ons heen. Een proces van persoonlijk- en verbonden leiderschap. De Levensbronnen® zijn ontstaan door de zeven universele krachten, ervaringen en verlangens van de mens te verbinden met de gedragsleer van Carl Jung en de leer van de chakra's. De Levensbronnen® gaan in eerste instantie over voelen om het daarna met ons verstand te begrijpen. Het verbinden van het bewuste met het onbewuste, het zichtbare en onzichtbare en het tastbare en niet tastbare van de mens.

Wow wat heeft deze training me veel gebracht, echt een aanrader voor iedereen, bovendien leer je ook van elkaar

Tamara van D.

Ontdek je essentie

Ontdek de essentie van wie je bent en wat je te delen hebt in je leven. Door de Levensbronnen® te leren kennen, krijg je de mogelijkheid om weer in contact te komen met jouw ware essentie en jouw volledige potentieel



Eyeopener

Je leert je gedrag te doorzien, wat je enorme eyeopeners geeft. Door deze inzichten en bewustwording, kijk je met een nieuwe blik naar jezelf en de wereld om je heen. Je weet wie je bent, wat je mogelijkheden zijn en waar je passie en talenten liggen.

Valkuilen en schaduwkanten

Je valkuilen en schaduwkanten belemmeren je niet langer om je potentieel te leven. Ze zijn een stuk van jezelf en maken je tot wie je bent. Je weet hoe je van ze kan leren en hoe ze vervolgens weer in balans te brengen. Je ervaart veel meer focus. Niets houdt je meer tegen om jouw grootsheid te leven.
€380,-
€ 199,--

Een live online training - de levensbronnen

De Levensbronnen worden 3x jaar door mij gegeven op vaste dagen/tijden in 8 sessies. Iedere sessie duurt 1,5 tot 2 uur. Via zoom met een groep, waarbij veel interactie in de break-out rooms en voorzien van prachtige visualisaties, iedere sessie inclusief de visualisatie wordt nagestuurd. Schrijf je hier in en ontvang nadere informatie over data, tijden etc..