salespagina-levensinitiaties

Heb je ook het gevoel dat het beter kan?

Dat je bewuster in het leven wil staan?

Dan is dit iets voor jou:
DE LEVENSINITIATIES
Een unieke online live-training: 
hoe gaan we  beter om met uitdagingen op het gebied van emoties, gedachten, boosheid en vergeving

Heb je ook het gevoel dat het beter kan; dat je bewuster in het leven wil staan?

Dan is dit iets voor jou.

DE LEVENSINITIATIES
Een unieke online live-training: Hoe gaan we  beter om met uitdagingen op het gebied van emoties, gedachten, boosheid en vergeving

Hoe zou het zijn als je anders om kon gaan met gevoelens en gedachten?


4 ELEMENTEN- 4 UITDAGINGEN

water-uitdaging

Over het omgaan met onze emoties en overhaast oordelen. Hierdoor ontdek je hoe je rustiger kan reageren op mensen en gebeurtenissen in je leven. 

lucht-uitdaging

Deze uitdaging gaat over het inzetten van het hogere, wijzere, intuïtieve denken in plaats van te luisteren naar het lagere ego-denken, dat vaak reageert uit angst en oordeel. Bovendien vermoeien deze gedachten je veel meer dan je denkt. Je rekent af met negatieve gedachten over jezelf en anderen. 

vuur-uitdaging

De vuur uitdaging leert je om gedane gebeurtenissen in een ander licht te zien en anderen of jezelf te vergeven, zodat je zoveel meer ontspannen in het leven kan staan.

aarde-uitdaging

Tijdens deze initiatie ga je op een creatieve manier jouw diepste wensen hier op aarde manifesteren.  Zo word je je bewust van jouw missie hier op Aarde, wat jij neer wilt zetten!

Word wie je écht bent!

Ik vind het heerlijk om deze training te mogen geven.

Deze training is echt een feest van herkenning en prachtige inzichten.

De levensinitiaties

Het is een prachtige training waarin we door de elementen reizen en deze in een afsluitende meditatie ook gaan ervaren. Iedere meditatie wordt nagestuurd, zodat je deze nog vaak kunt beluisteren.
Ik heb deze training al tientallen malen in groep en 1 op 1 gegeven en iedere keer ben ik weer overtuigd van de enorme impact ervan. 

Het is een heel complete training en bij uitstek geschikt om met een groep te doen. Juist het delen van inzichten met anderen en luisteren naar elkaars ervaringen geeft de training een prachtige extra dimensie.


Wie ben ik?

> 10 Jaar ervaring

2 E-books

geschreven

>500

cliënten geholpen

Deze training is speciaal voor mensen die bewuster en vooral relaxter in het leven willen staan ...

De 4 elementen gekoppeld aan nieuwe inzichten.

  • Deze online training is opgebouwd uit 6 modules waaraan je op vaste tijden live via zoom kunt deelnemen..
  • De training Levensinitiaties is gebaseerd op de 4 elementen en gaat over de uitdagingen (“initiaties”) die we als mens doorlopen in dit leven.
  • Je krijgt op een leuke manier veel kennis aangereikt, waar je direct mee aan de slag kan gaan.
  • Je gaat oefenen met praktische tools die je in je dagelijkse leven toe kunt passen.
  • Je gaat oude programmeringen, overtuigingen en  jouw zelfbeeld losschudden en vanuit een geheel ander perspectief leren bekijken.
  • Als je deze inzichten en tools vervolgens toe gaat passen in je leven, zul je gaan merken dat je relaxter vanuit jouw kern gaat leven. 
  • De omstandigheden in je leven zijn wellicht niet veranderd, maar jij wel (!) waardoor het leven simpelweg lichter, maar vooral leuker wordt. 

Willem R.

Had ik dit maar eerder geweten....

Deze training is echt super, ik ben weer blij met mezelf en er is zoveel rust in mijn leven, heb door de training zoveel betere keuzes gemaakt en dat is heel fijn!

Ga zelf weer aan het stuur staan van je gevoelsleven

Leer te zien wie je werkelijk bent en laat niemand je meer vertellen dat je er niet toe doet. Vooral jijzelf niet.

Kijk eens echt in de spiegel en zie wat een prachtig mens je bent.

Integreer de elementen in je leven

Laat je niet meer verrassen door je eigen reacties, maar herken je gevoelens aan de hand van de elementen en pas de inzichten en de gegeven tools toe in je leven. Het leven wordt zoveel leuker en lichter en vooral relaxter.
€ 275,00
€ 185,00

De online live-training - de levensinitiaties

De Levensinitiaties worden 4 x jaar door mij gegeven op vaste dagen/tijden. Iedere sessie duurt 1,5 tot 2 uur. Via zoom met een groep, waarbij veel interactie in de break-out rooms en voorzien van prachtige visualisaties, iedere sessie inclusief de visualisatie wordt nagestuurd. Schrijf je hier in en ontvang nadere informatie over data, tijden etc..

  • Indien je niet tevreden bent, storten wij het bedrag binnen 14 dagen terug.