gebrek aan motivatie

Gebrek aan motivatie?

Daar kan je wat aan doen!

Je kunt direct beginnen aan de online training

De wil om eruit te komen is de eerste stap op de goede weg!

Verbreek de sleur

Ga nieuwe dingen doen en verbaas jezelf. Vind je intrinsieke motivatie.

Bouw de energie weer op

Bewegen doet wonderen voor je motivatie!

Motivation is a fire from within, you just need to light it!

 Ik zit niet zo lekker in mijn vel.  Ik heb wel het gevoel dat ik veel minder zin heb in dingen ondernemen en activiteiten plannen. Als het aan mij ligt, lig ik gewoon de hele dag te netflixen, te lezen of te gamen, want ja, dat is lekker gemakkelijk. Maar aan het einde van zo’n dag voel ik me echt slecht over het feit dat ik dat de hele dag heb gedaan. Ik zou graag andere activiteiten willen ondernemen, maar het lukt me niet goed om me daartoe te zetten. Deze klacht hoor ik in mijn praktijk de laatste tijd wel vaker. Men noemt dit: 'Lanquishing' of het z.g. ‘bleh’-gevoel. Natuurlijk hebben de gewoontes die we hebben ontwikkelt  tijdens Corona lock down daar ook mee te maken. Het is moeilijk om je vinger te leggen op het precieze gevoel: je hebt nog te veel energie om het een burn-out te noemen en je zit niet zodanig diep in de put dat je je hopeloos voelt. Toch voelt het alsof het ene eentonige uur het andere afwisselt. Je hebt het gevoel dat je stilstaat en je hebt geen puf om daar wat aan te doen. Een middagje verdwijnen in de zoveelste Netflix-serie, of een boek, is dan misschien de comfortabelste manier om je dagen te slijten, maar daar haal je op den duur ook niet veel genot meer uit. Er zijn steeds meer mensen zijn die worstelen met deze gevoelens. Die mensen zijn (nog) niet depressief, maar ze zijn ook niet per se gelukkig. Uit onderzoek blijkt ook dat mensen die zich zo voelen later wel een depressie en/of een angststoornis kunnen ontwikkelen. Toch trekken mensen met deze gevoelens niet snel aan de bel.  Dus wat kan je doen als je hiermee worstelt? Tijd voor actie! Ik heb een online training ontwikkelt die je net dat duwtje in je rug geeft en je laat zien waarom je alle stappen uit dit programma moet doen om weer een vrolijk, sociaal en actief mens te worden.  De ervaring leert dat mensen er zelfs heel enthousiast van worden!

>10

Jaar ervaring

2

E-books geschreven

>500

cliënten geholpen

M. Wermers

student

Wat een verandering

Wow, mijn omgeving staat verstelt, van wat ik allemaal doe en dat ik zelfs weer heerlijk aan het sporten ben. Een verschil van dag en nacht, ik zou het iedereen aanraden, die loopt te tobben met motivatie.

Met deze training merk je al heel snel resultaat!

Begin met frisse tegenzin!

  • Motivatie vraagt discipline en noodzaak en dat kun je leren!
  • Deze online training neemt je stap voor stap mee in dit proces.
  • De training kun je overal doen en zonodig kun je stappen herhalen.
  • Als er vragen zijn, kun je me altijd mailen.
  • Wees gerust je ben niet de enige die hier last van heeft!
  • Geef jezelf een compliment als je een opdracht hebt afgerond.
  • Natuurlijk ben ik aan de zijlaan je aan het aanmoedigen en krijg je regelmatig een mail met tips.
  • Denk vooral aan al die energie die je te wachten staat. 
  • Velen zijn je al voorgegaan met steeds een positief resultaat.

Volg de training en ontsteek dat licht weer in jezelf!

Je kunt veel meer dan je nu denkt!

Had je eerst het idee, dat alles echt te veel, te moeilijk of te zwaar was.... Na deze training lukt het je om alles weer in perspectief te zien, heb je weer zin om iets nieuws te proberen en wil je direct aan de slag!

Zit weer lekker in je vel!

Je hebt er weer zin in. Je maakt alles af wat je begint en je energie neemt iedere dag toe. Dat is wat deze training voor je kan doen. Weg met al die smoesjes, je gaat er weer voor! 
110,00

56,--

Deze Online Training

Maak gebruik van deze tijdelijk actie en zet jouw eerste stap naar motivatie.

Je gaat weer aan de slag en je hebt er weer zin in, je maakt alles af wat je begint en je bruist van energie! Je krijgt de link naar de training direct in je mailbox. 

  • Indien je niet tevreden bent, storten wij het bedrag binnen 14 dagen terug